Register for the iXsystems Community to get an ad-free experience and exclusive discounts in our eBay Store.

Freenas 11.3 problems with no reporting on email and report hdd temp = 0 degress

Jedrek

Member
Joined
May 25, 2017
Messages
39
I successfully updated Frrenas from version 11.2-U7 to 11.3 Final. I have only two problems:
1. after the update, I don't receive any reports by email that I received when I had version 11.2-U7. I checked the settings and email test. Everything works, but I don't receive any reports. Reports can be previewed after logging in to the web of my device from Freenas. I would like to receive reports via email as usual.
2. HDD temperature indication does not work at all. I always have 0 degrees Celsius.
Can You help me ?
 

Chris Moore

Wizened Sage
Joined
May 2, 2015
Messages
9,719
I successfully updated Frrenas from version 11.2-U7 to 11.3 Final. I have only two problems:
1. after the update, I don't receive any reports by email that I received when I had version 11.2-U7. I checked the settings and email test. Everything works, but I don't receive any reports. Reports can be previewed after logging in to the web of my device from Freenas. I would like to receive reports via email as usual.
2. HDD temperature indication does not work at all. I always have 0 degrees Celsius.
Can You help me ?
Did you get a resolution to these difficulties? How is it working now?
 

Jedrek

Member
Joined
May 25, 2017
Messages
39
I have the latest version of FreeNas, but any resolution was working, my system not report any hdd temp, and reports not working anymore.
 

Chris Moore

Wizened Sage
Joined
May 2, 2015
Messages
9,719
@Spearfoot had to make some updates to the scripts that handle email to account for changes in the underlying software. Did you look at the thread for that:

He updated the scripts in the repository:
 
Top