Freenas via Teamviewer

Status
Not open for further replies.

somland

Cadet
Joined
Aug 10, 2018
Messages
3
Occasionally I need to access my 11.2-Beta2 server remote via Teamviewer. Previously, this was no problem with the legacy UI. But with the new UI the logon window does not show up. Only the shark picture is shown. Any way to work around this?
 

kdragon75

Wizard
Joined
Aug 7, 2016
Messages
2,457
Well perhaps you wanto explain exactly how you have this setup.
 

somland

Cadet
Joined
Aug 10, 2018
Messages
3
My server is running directly off the hardware - no vm:

upload_2018-8-10_16-27-16.png


When I access the server locally from my laptop everything works fine. But when I try to access from work, accessing the same laptop via Teamviewer 13 the logon window does not show up.
Do you need further details?
 

Attachments

  • upload_2018-8-10_16-25-29.png
    upload_2018-8-10_16-25-29.png
    57.2 KB · Views: 349

kdragon75

Wizard
Joined
Aug 7, 2016
Messages
2,457
What version of windows are you running, what browser and version are you using, what version of team viewer are you using, have you tried the new UI and the old one?
 

somland

Cadet
Joined
Aug 10, 2018
Messages
3
I am running Windows 10 Pro/1803 (both sides). Have tried several browsers: Chrome, Firefox, Edge, IE - all at the latest release. Teamviewer release 13.2.5287.
I believe the old UI would work but how can I get the option to chose this? As said, the browser window shows only the splash screen with the big shark graphic in the middle
 

8-bit Yoda

Explorer
Joined
Jun 16, 2018
Messages
68
Use <freenas_ip>/legacy/ as the URL to get to the old UI in 11.2 beta
 
D

dlavigne

Guest
Does it work in the legacy UI on BETA2? If so, please create a report at bugs.freenas.org and post the issue number here.
 
Status
Not open for further replies.
Top