Register for the iXsystems Community to get an ad-free experience and exclusive discounts in our eBay Store.

12-Release; Reports broken, possible work-around

Western Digital Drives - The Preferred Drives of FreeNAS and TrueNAS CORE

jenksdrummer

Member
Joined
Jun 7, 2011
Messages
161
Changed theme from iX Dark to iX Blue; reports now work; seems to also work under Midnight theme. Change it back to iX Dark, and gone.
 

kspare

Senior Member
Joined
Feb 19, 2015
Messages
405
This worked for me as well...I had to change it a few times to get it working....
 

hescominsoon

Senior Member
Joined
Jul 27, 2016
Messages
300
i can confirm this behavior as well..ixdark reports are blank.
 

mccann73

Member
Joined
Dec 11, 2013
Messages
41
Confirmed here as well, iX Blue fixes reporting.
 

helios_x

Neophyte
Joined
Nov 10, 2017
Messages
7
An extra full reboot did the trick for me!
 

Pitfrr

Neophyte Sage
Joined
Feb 10, 2014
Messages
825
For me it didn't work... Extra reboot didn't change anything. ;-(

In ix.dark theme I can't get the reports to show. Working with all the other themes though.
Tried with two different browsers: Firefox and Chrome.

Also noticed that once you're in the report page (with the reports not showing), you need two clicks to get something back from the UI.

For example, when in reports:
1603279894514.png


If I click on Dashboard, I get an empty screen but still showing Reporting/CPU:
1603279934457.png

I can click as many times I want on "Dashboard", same page.
I have to click on an other section (for example "Services") to get the desired menu.
 

Attachments

Dohmar

Junior Member
Joined
Sep 16, 2020
Messages
24
Yeah, reboot didn't change anything for me, and I notice the same UI glitches. Im sure the team will have a fix soon.
 

Pitfrr

Neophyte Sage
Joined
Feb 10, 2014
Messages
825
Yep, it's a minor and cosmetic issue so not very urgent I'd say.
And apparently the workaround (using a different theme) seems to be working well so definitely not a big deal.

I'm very happy with the release itself! Thanks to all the team!
 

Kris Moore

VP of Engineering
Administrator
Moderator
iXsystems
Joined
Nov 12, 2015
Messages
410
Thanks for digging into this folks! We're looking at fixing up the bugs in the themes, but glad we have a work-around in the meantime :)
 

kspare

Senior Member
Joined
Feb 19, 2015
Messages
405
is anyone else having an issue with firefox and scroll bars disappearing until you refresh?
 

sophware

Neophyte
Joined
Oct 16, 2020
Messages
9

sophware

Neophyte
Joined
Oct 16, 2020
Messages
9
Changed theme from iX Dark to iX Blue; reports now work; seems to also work under Midnight theme. Change it back to iX Dark, and gone.
Thank you!

In my case: Changed to Midnight w/ no improvement. Changed to IX Blue, fixed. Changed back to IX Dark, broken again. Changed to IX Blue again and left it fixed.
 

jenksdrummer

Member
Joined
Jun 7, 2011
Messages
161
Worth noting, seems this breaks even after changing it seems to fix it...if on a different computer/browser. I just change it between whatever it was to something else and the reports appear.
 
Top