Register for the iXsystems Community to get an ad-free experience

Some issues after 12.0-U6

Western Digital Drives - The Preferred Drives of FreeNAS and TrueNAS CORE

adrianwi

Guru
Joined
Oct 15, 2013
Messages
1,221
I was running 12.0-U5 when my emby jail crashed this morning and seemed to bring down all the others. I didn't really have time to try and figure out what had gone wrong and knew there was a U6 update so took this as a sign to upgrade rather than simply reboot.

The upgrade seemed to work fine, and all the jails and VMs started back up without any problems. I seem to have an issue with the GUI though, which is defaulting the iX Dark theme, even after I reset it back to iX Blue. Each time I log back in it's back to Dark.

I also saw this in the console, and not too sure what that might mean:

Code:
Oct 16 14:31:31 freenas0 1 2021-10-16T14:31:31.671241+01:00 freenas0.local avahi-daemon 1700 - - XML_ParseBuffer() failed at line 1: no element found.
Oct 16 14:31:31 freenas0 1 2021-10-16T14:31:31.671249+01:00 freenas0.local avahi-daemon 1700 - - Failed to load service group file /usr/local/etc/avahi/services/ADISK.service, removing service.
Oct 16 14:31:31 freenas0 1 2021-10-16T14:31:31.671280+01:00 freenas0.local avahi-daemon 1700 - - XML_ParseBuffer() failed at line 1: no element found.
Oct 16 14:31:31 freenas0 1 2021-10-16T14:31:31.671284+01:00 freenas0.local avahi-daemon 1700 - - Failed to load service group file /usr/local/etc/avahi/services/ADISK.service, ignoring.


Any ideas? Thanks
 

jhavron

Cadet
Joined
May 20, 2022
Messages
3
Got the same error this morning.\

It has been not been stable the last few days and I'v had to reboot it in unfortunate ways.
 

adrianwi

Guru
Joined
Oct 15, 2013
Messages
1,221
My post was almost 12 months ago! Are you still running 12.0-U5? If so, upgrade!!!
 
Top